SAP Partner

SAP

GALA Member Company

GALA Member Company
EUATC Network

Sertifikati

ISO 9001 sertifikat
EN sertifikat
Sertifikat Bonitetne izvrsnosti

O namaPrevodilačka agencija Proverbum d.o.o.

Proverbum d.o.o. je profesionalna prevodilačka kompanija osnovana 2003. godine, specijalizovana za lokalizaciju i izvršenje složenih prevodilačkih projekata u dogovorenom roku i u okviru dogovorenog budžeta.

MISIJA

Naša misija je da u poslovnom okruženju, koristeći svoje znanje, iskustvo i odnos prema klijentu, omogućimo i olakšamo komunikaciju i razmenu ideja i vizija na stranom jeziku.

VIZIJA

Naša vizija je da postanemo kompanija koja kreira i uvodi nove trendove i konstantno postavlja više ciljeve u oblasti prevođenja.

Za više informacija pogledajte našu brošuru.


 

Vesti


Saopštenje za javnost

PROVERBUM DOO NOVI SAD je zasluženo sertifikovan treći put zaredom za odlično poslovanje u 2015. godini sa ocenom kreditnog rejtinga A.

Još jedna uspešna godina za prevodilačku kompaniju Proverbum

Prevodilačka kompanija Proverbum privodi kraju još jednu uspešnu poslovnu godinu. Tokom 2015. Proverbum je nastavio da se menja i razvija kako bi i dalje ostao u samom vrhu oblasti pružanja prevodilačkih usluga.

Prevodilačka agencija Proverbum Novi Sad na tekom konferenciji u Štutgartu od 10. do 12. novembra

Predstavnici prevodilačke kompanije Proverbum učestvovaće na ovogodišnjoj tekom konferenciji koja se održava od 10. do 12. novembra u Štutgartu. Tekom konferencija predstavlja najveću globalnu konferenciju u oblasti tehničke komunikacije i već dugo se smatra nezaobilaznim događajem za sve kompanije koje pružaju usluge i softverska rešenja vezana za tehničku komunikaciju, razvoj i primenu terminologije, prevod i lokalizaciju, optimizaciju proizvodnih procesa itd.

Prevođenjem ka lakšoj komunikaciji, razmeni ideja i vizija - prevodilačka agencija Proverbum iz Novog Sada pomaže vam da realizujete svoje poslovne planove

Prevođenjem ka lakšoj komunikaciji, razmeni ideja i vizija - Proverbum iz Novog Sada pomaže vam da realizujete svoje poslovne planove

Prevodilačka agencija Proverbum slavi dvanaest godina postojanja

Prevodilačka agencija Proverbum nastavlja svoj uspešni niz pružanja kvalitetnih prevodilačkih usluga i 24. aprila 2015. godine obeležava dvanaest godina postojanja. Tokom prethodnih dvanaest godina agencija Proverbum se kontinuirano menjala, razvijala i marljivo radila na unapređenju usluga prevođenja kako bi postala jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu.

Saradnja prevodilačke agencije Proverbum d.o.o. i dvojezičnog magazina PROFIT

U februaru 2015. godine prevodilačka agencija Proverbum d.o.o. i dvojezični magazin PROFIT započeli su poslovnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. Jedan od glavnih ciljeva magazina PROFIT, koji je namenjen preduzetnicima i rukovodiocima malih i srednjih preduzeća, jeste da stranim kompanijama prikaže potencijal domaćeg i regionalnog tržišta putem edukativnih tekstova i intervjua.

Memsource prevodilačko okruženje u Proverbumu

Prevodilačka agencija Proverbum d.o.o. teži ka tome da kreira i uvodi nove trendove i konstantno postavlja više ciljeve i poboljšava svoje usluge u oblasti prevođenja. S tom namerom Proverbum d.o.o. se pri prelasku u 2015. godinu preorjentisao na upotrebu Memsource prevodilačkog okruženja.

Prevodilačka agencija Proverbum d.o.o. dobila je sertifikat o bonitetnoj oceni izvrsnosti

Bonitetna ocena izvrsnosti je pokazatelj natprosečne bonitetne vrednosti privrednog subjekta. Ona predviđa sigurnost poslovanja u narednih dvanaest meseci, a zasniva se na završnom računu privrednog subjekta za poslednju finansijsku godinu. Dobijanjem ovog sertifikata privredni subjekti utvrđuju svoj ugled i poverenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju.

Jedanaest godina uspešnog poslovanja prevodilačke agencije Proverbum d.o.o.

24. aprila 2014. godine prevodilačka agencija Proverbum obeležava jedanaest godina uspešnog poslovanja. Odgovornim radom, istrajnošću i pre svega kvalitetom prevodilačka agencija Proverbum je u proteklih jedanaest godina uspela da se razvije u jednu od vodećih firmi u oblasti prevođenja i lokalizacije na Balkanu.

Proverbum na GALA konferenciji u Istanbulu

Prevodilačka agencija Proverbum d.o.o. prisustvovala je još jednoj uspešnoj konferencija u organizaciji Globalization and Localization Associantion Inc. od 22. do 26. marta 2014. godine.

Speed Business Meeting

Slovenački poslovni klub, u saradnji sa Francusko-srpskom privrednom komorom i Komorom italijansko-srpskih privrednika, organizuje Speed Business Meeting 20. februara 2014. godine u Crowne Plaza hotelu u Beogradu.

Prevodilačka kompanija Proverbum prošla proces resertifikacije

Prevodilačka kompanija Proverbum sa ponosom može da istakne da je prošla proces resertifikacije u oblasti upravljanja kvalitetom i ponovo dobila sertifikate za standarde ISO 9001:2008 i EN 15038:2006 u decembru 2013. godine.

Proverbum d.o.o. na forumu SAP Language Services

Kao i prethodnih godina, predstavnici firme Proverbum d.o.o. prisustvovali su forumu SAP Language Services koji je održan od 14. do 16. maja 2013. godine u Valdorfu, Nemačka.

Proverbum d.o.o. na konferenciji ELIAs Networking Days Budapest

Proverbum d.o.o. je prisustvovao konferenciji ELIA's Networking Days Budapest održanoj u Budimpešti. Evropsko udruženje jezičke industrije (ELIA) zastupa i promoviše interese jezičke industrije u Evropi stvaranjem poslovnih odnosa između kompanija širom Starog kontinenta, kako u okviru Evropske Unije tako i izvan nje.

Proverbum na TCWorld konferenciji o prevođenju 2011.

Od 18. do 20. oktobra u Visbadenu održana je TCWorld konferencija 2011.

Proverbum na prevodilačkom forumu SAP Language Services 2011

Ove godine je od 28. do 30. juna održan 9. tradicionalni forum za SAP partnere. Broj učesnika foruma svake godine je sve veći pa je tako ove godine postignut i rekord u broju posetlaca foruma.

Prevodilačka agencija Proverbum d.o.o. u GT magazinu

Pogledajte našu reklamu u prestižnom međunarodnom magazinu Global Trader na sledećem linku.


Proverbum u Lisabonu na GALA konferenciji o prevođenju

Krajem marta 2011 godine Proverbum d.o.o. je još jednom prisustvovao konferenciji The Language of Business. The Business of language održanoj u Lisabonu.

Konferencija o prevođenju za zemlje kandidate i potencijalne kandidate za članstvo u EU

25. marta u Briselu je organizovana konferencija za odabrane predstavnike prevodilačke delatnosti iz zemalja kandidata i potencijalnih kandidata za članstvo u Evropskoj Uniji.

Nove usluge prevođenja u Proverbumu

Nakon stručnog usavršavanja, u trajanju od 5 meseci, Miroslava Jeftića i Vanje Bičanski iz agencije za prevođenje Proverbum, prevodilačke usluge možete dobiti i iz oblasti simultanog i konsekutivnog prevođenja.

Prevodilačka agencija Proverbum d.o.o. pristupila programu SAP PartnerEdge

U septembru 2010. godine Proverbum d.o.o. je pristupio programu SAP Partner Edge. Ovaj program predstavlja jedan od najnovijih načina predstavljanja i povezivanja partnera globalnih kompanija.

Prevodilačka agencija Proverbum 8. put na SAP PARTNER forumu

S ponosom smo i ove godine, 8. put, učestvovali na već tradicionalnom SAP partner forumu. Ovogodišnji moto foruma bio je “The Clear Path Forward” što nam je pored tri dana razmene iskustava i znanja s drugim partnerima pružilo dodatnu motivaciju i elan za nastavak poslovanja

Prevodilačka agencija Proverbum postala član međunarodne organizacije GALA

GALA je međunarodna neprofitna organizacija koja promoviše usluge prevođenja, rešenja iz domena jezičke tehnologije i jezičkog upravljanja.

Uvođenje standarda ISO 9001:2008 i EN 15038:2006 za prevođenje tekstova

Proverbum d.o.o. je u decembru primo sertifikat menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008 i sertifikat prevodilačkog standarda EN15038:2006 za srpski jezik.